Key Visual Niro PHEV 1920X1080

Mød Niro

Gør plads til en crossover med innovation i centrum. Markant og selvsikkert design. Rummelig, men alligevel minimalistisk indeni. Og futuristisk i sin avancerede teknologi, opkoblingsmuligheder og sikkerhed. Vælg mellem den fuldt elektriske Niro EV eller Niro Plug-in Hybrid.

Interiør

Rummelig, minimalistiske detaljer og på alle måder et indbydende design– vores designere har kombineret det nyeste inden for hightech-design og teknologi med komfortable sæder og smarte features samt maksimal fokus på at give dig og dine passagerer en afslappende køreoplevelse.

Vinderbil

Den helt nye kompakte crossover, Kia Niro, er netop kåret som Women's World Car of the Year 2023 (WWCOTY). En jury på 63 kvindelige motorjournalister fra 43 lande fordelt på fem kontinenter har stemt - og valget faldt altså på Kia Niro, som den bedste blandt i alt 59 nye bilmodeller.

Plug-in Hybrid eller 100% elektrisk

PHEV udgaven af Kia Niro kommer med et 11,1 kWh batteri, der giver en elektrisk rækkevidde på op til 61 kilometer (WLTP).

Den fuldelektriske udgave af Niro byder på et 64,8 kWh batteri og en rækkevidde på op til 460 kilometer (WLTP).

 

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia Niro fås både som en Plug-in Hybrid og som ren elbil. Derudover kan bilen fås i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur