KIA Picanto Topbillede Desktop

Mød Picanto

Kompakt i størrelsen, sjov af natur og stilfuld ned til mindste detalje – den Picanto elsker at vise sig frem. Fra de elegante former og den udtryksfulde front til high tech-biprojektionsforlygter med LED-dagskørelys og LED-positionslys – bilen efterlader altid et indtryk, når den suser rundt i byen eller cruiser på åben vej.


Interiør

Kia Picanto byder på masser af flotte detaljer og kan opfylde ethvert behov. Oplev den rummelige kabine med det smarte instrumentpanel, der fremhæves af sofistikerede, metalfarvede detaljer i centerkonsollen. Spændende linjer og elegante former.


Komfort

Måske synes den kompakt udvendigt, men indeni Kia Picanto er der masser af plads. Den er jo trods alt en af de mest rummelige biler i segmentet. Kia Picanto er udstyret med op til fem sæder, i fuld størrelse, så der er plads til dig, dine venner og nye eventyr. Bilen kan leveres med masser af ekstraudstyr – lige fra førsteklasses kunstlæder til justerbart armlæn til føreren. I en Picanto kan du rigtigt føle dig hjemme.

Picanto GT-Line

Picanto GT-Line byder på iøjnefaldende sportslige detaljer. Udforsk Picanto GT-Line og bliv draget af de slående røde detaljer fra den sportslige farvepakke, mens dine hænder former sig om det D-formede læderrat. Træd nu på aluminiumspedalerne (kun v. 5 personers) og mærk køreglæden.

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia Picanto kommer i forskellige farver, motorstørrelser og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur