Kia Proceed Gt My24 Discover W (1)

Mød ProCeed

Denhelt fantastiske Kia ProCeed giver dig ekstra kraft og performance. Bilen er designet med problemfri og ubesværet teknologi, så du altid kanforbundet med livet og mennesker og alt det, der betyder noget, mens du er på farten.


Interiør

Tag plads i en førsteklasses kabine fyldt med velplaceret intelligent teknologi, som kobler dig op med vejen forude og omverdenen. Og bløde overflader fra sportssæderne med indtræk i ruskind og læder med røde syninger til den kontrastfarvede profillinje og den sorte loftbeklædning. 

ProCeed GT

Nyd alsidigheden og bagagerumspladsen i et shooting brake-karrosseri med alle de dristige og sportslige stylingdetaljer fra en GT-Line. Indvendigt venter sportsrattet med paddle shifters, skålformede sæder med GT-Line-logo og alle former for komfort. Prikken over i'et er de 17” aluminiumsfælge som fås som standardudstyr. Så bliver enhver køretur en fornøjelse.

 

ProCeed GT

Få endnu mere power og performance med ProCeed GT. ProCeed GT leverer et dristigt, sportsligt og sofistikeret design med avanceret teknologi og markante køreegenskaber, der får enhver til at kigge lidt ekstra, når du kommer kørende på vejene. Gør dig klar til at imponere.

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia ProCeed fås i forskellige udstyrsvarianter og farver samt motorstørrelser. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur