Kia Sorento Phev Gls My23 Design W

Mød Sorento

Kia Sorento-modellerne byder på imponerende power og effektivitet, endeløs køreglæde og et stort udvalg af avancerede elektrificerede drivlinjer.
Foruden den nyeste generation af dieselmotor kan du vælge effektiviteten og fleksibiliteten med hybriddrivlinjen eller den nemme og komfortable løsning med en plug-in-hybrid. Alle drivlinjer har den nyeste teknologi til at opfylde dine individuelle behov. 

Interiør

Det førsteklasses og moderne interiør er designet til at gøre enhver køretur til en stor oplevelse: fra den unikke følelse med ambientebelysningen til materialer i topkvalitet og en raffineret finish. Og så er den spækket med komfort som fx en USB-opladningsport til hver person i bilen. Med kombinationen af rummelighed, elegant ergonomisk indretning og den ekstra støjsvage kabine vil du straks se og føle bilens attraktive egenskaber.

Plug-in Hybrid

Kia Sorento fås både som diesel og Plug-in Hybrid.

Som PHEV kommer Sorento med et 13,8 kWh batteri, der samlet giver en elektrisk rækkevidde op til 57 kilometer (WLTP).

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia Sorento fås som både dieselbil og Plug-in Hybrid samt i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur