KIA Sportage Inspireret Af Naturen. Skabt Til Dig

Mød Sportage

Med få emissioner og et væld af muligheder. Den nye Kia Sportage fås med forskellige drivlinjer inklusive Plug-in Hybrid og Mild Hybrid – og alle fås som GT-Line. 


Interiør

Topmoderne og overskueligt. Denne førsteklasses kabine er designet med et tydeligt fokus på føreren – fra det topmoderne integrerede og kurvede display til det sportslige D-formede sorte læderrat og midterkonsollen med gearvælger.

Større dimensioner i alle retninger: Den raffinerede kabine giver dig al den plads, du har brug for, og passagererne på 2. sæderække kan nyde masser af benplads. Og der er selvfølgelig masser af opbevaringsrum til både føreren og alle passagererne.

Plug-in Hybridteknologi

Sportage er en banebrydende SUV med Plug-in Hybridteknologi, der yder kombineret 265 hestekræfter, 4 hjulstræk og giver en elektrisk rækkevidde, med bilens 13,8 kWh batteri, på 70 kilometer. (WLTP).

 

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia Sportage fås med både en benzinmotor, mild hybrid og Plug-in Hybridteknologi samt i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur