Kia Stonic My24 Discover Keyvisual W

Mød Stonic

Kia Stonics muskuløse design er skabt til mennesker, der gør enhver køretur til et eventyr. Aerodynamiske linjer og en markant kølergrill får dig til at skille dig ud. Præcis som spoileren over bagruden og et stort luftindtag til afkølende luft nederst. De kraftfulde skærme, kofangeren og bundskjoldet fuldender denne urbane crossover.


Interiør

Markant sportslighed og finesser vil helt sikkert gøre indtryk i bilens kabine. Med detaljer, der er ensbetydende med atletisk raffinement. Fx instrumentpanelet i kulfiberlook og D-formet rat i perforeret læder, som fuldendes af GTL-logoet. De særlige sæder er lige så GT-inspirerede – med indtræk i sort stof og kunstlæder med elegante kantbånd, logo og syninger.

Intelligent opkobling

Din yndlingsmusik og andet indhold er altid lige ved hånden. Takket være trådløs Android Auto™ og Apple CarPlay™ har du også adgang til din telefons apps og funktioner – fx navigation, stemmebetjening, håndfri opkald og sms-beskeder, musikstreaming og meget andet.

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia Stonic fås med forskellige motorstørrelser og geartyper samt i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur