Kia Xceed Desktop

Mød XCeed

Den nye Kia XCeed er skabt til at matche din livsstil og overgå forventningerne, og den kommer med en ny definition på køreoplevelsen i en crossover. Med en dristig æstetik, som er mere sportslig end nogensinde før. En banebrydende elektrisk motor. De nyeste opkoblingsmuligheder, så du kan holde kontakten.

XCeed fås både med benzinmotor og Plug-in Hybrid teknologi.


Interiør

Tag plads, og mærk begejstringen. Den nye Kia XCeeds hichtechkabine løfter designet, raffinementet, rummeligheden og alsidigheden til et nyt niveau – med en ny definition af sportslige køreegenskaber. Det nye PRND-panel i sort højglans tilfører et mere dristig præg, mens det nye bakspejl med tynd kant er et sportsligt statement, og de nydesignede betjeningselementer sikrer, at de nyeste teknologiske features er lige ved hånden.


Plug-in Hybrid

Du kan vælge mellem den kraftfulde brændstofmotor eller Plug-in Hybridmodellens brændstofbesparende elektriske motor eller de iøjnefaldende forbedringer i GT-Line, som vil tilfredsstille dine behov for både bæredygtig mobilitet og gode præstationer. 

Med XCeed Plug-in Hybrid får du en elektrisk rækkevidde op til 48 kilometer.

Garanti

Med 7 års garanti / 150.000 kilometer kan du trygt eje en Kia – helt uden bekymringer.

Priser og udstyr

Kia XCeed fås både med benzinbil eller Plug-in Hybridteknologi samt i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur