DSC08003

Attraktiv privatleasingtilbud

Lige nu tilbyder vi et meget attraktivt tilbud på privatleasing af Maxus Euniq6 

Førstegangsydelse: 0,-
Mdr. ydelse: 3.795, -
Årlige km: 15.000

36 måneder

Ekstra 5.000 km pr år: 400,- pr mdr.
Inkl. valgfri farve og ladekabel

Til dig der vil have mere end god plads

Maxus Euniq6 - Max udstyr, max plads, max alt!

Mød EUNIQ 6

Den elektriske Maxus Euniq6 SUV er den perfekte familiebil med et stort bagagerum. Maxus Euniq6 SUV kommer fra en af verdens største bilproducenter og vi har forhandlere i hele Danmark.

Find din næste EUNIQ 6

Hos Karvil har vi et bredt udvalg af Maxus EUNIQ 6 til omgående levering. 

MAX størrelse

Med Euniq6 SUV får du en gigantisk SUV med plads til alt du har brug for – og lidt til! Udvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høj.  Akselafstand er på 2760mm og frihøjde på 190mm. På indersiden får du klassens største bagagerum på hele 754 liter, og pladsmangel vil derfor aldrig være en bekymring. Både førerhus og bagsæder byder på stor og rummelig plads, som giver god benplads og taghøjde for både chauffør og passagerer.

MAX udstyr

Euniq6 leveres med en stor udstyrspakke inkluderet i prisen. Udstyrspakken byder blandt andet på Apple CarPlay, et stort elektrisk panorama soltag, atmosfærelys i 64 forskellige farver, trådløs mobilopladning, Keyless GO, 6-vejs elektronisk justering af førersædet og sort læderinteriør.

Bilen byder også på en lang række sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer som giver sikker kørsel. Den leveres blandt andet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, Lane Change Assist, blindvinkelsadvarsel, automatisk nødbremsesystem, parkeringssensor foran og bag, elektronisk stabilitetskontrol og en række andre funktioner.

Panoramasoltag

EUNIQ 6 er født med et stort panoramasoltag, der fylder bilen med naturligt lys og en fornemmelse af ren luksus.

Elektrisk bagklap

Åben og luk bagklappen nemt ved et enkelt tryk på knappen. 

Stor touchskærm

Bilen stor touchskærm byder på en lang række funktioner, der optimerer din køreoplevelse. Du får bl.a. integreret Apple CarPlay og 360 graders kamera i bilens touchskærm.

Elektrisk køreglæde

Den store familiebil har en batteristørrelse på 70 kWh og kan lade fra 20-80% på 35 min.

Euniq6 SUV leveres med en opgivet rækkevidde fra 354-452* km (WLTP kombineret/urban), og er dermed godt egnet til både hverdag og længere ture.

*Rækkevidde påvirkes af mange variabler som køremønster, temperatur, lufttryk i hjulene og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger. 

Hvem er Maxus?

Maxus Danmark importerer elektriske biler fra MAXUS med et stort udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er en af Kinas største bilproducenter!

Priser og udstyr

Maxus Euniq6 fås i mange forskellige farver og kun én høj udstyrsvariant. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur