Dhpsbd0c (1)

Til dig der vil have mere end en pickup. 

Maxus T90 - Europas første 100% elektriske pickup.

Mød T90

Maxus T90 EV er en stor, elektrisk pickup med fem sæder, et robust udseende og en fuldspækket udstyrsliste. Den leveres med en batterikapacitet på 88,5 kWh som giver en rækkevidde op til 471 km. Bilen kan klare 1.000 kg. nyttelast og er perfekt som både familiebil og livsstilsbil.

 

Interiør

På indersiden er T90 EV en godt udstyret pickup. Interiøret er rummelig og moderne, og er blandt andet udstyret med en 10,3” touchscreen, 6-vejs sædejustering for chauffør, 4-vejs sædejustering for frontpassager, 2-vejs-justerbart læderrat og Apple CarPlay.

Sikkerheden er også i top, og bilen leveres blandt andet med elektronisk stabilitetskontrol, bakkamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

Elektrisk køreglæde

Maxus T90 EV kommer med en opgivet rækkevidde fra 330-471 km* (WLTP kombineret/urban).

Maxus T90 EV leveres med 88,5 kWt batterikapasitet. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maks ladeeffekt på 80 kW.

Hvem er Maxus?

Maxus Danmark importerer elektriske biler fra MAXUS med et stort udvalg indenfor både person- og varebiler. SAIC Motor er producenten og ejeren bag SAIC Maxus person- og varebiler, og er en af Kinas største bilproducenter!

Priser og udstyr

Maxus T90 EV ås i mange forskellige farver og kun én udstyrsvariant.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur