M0ij5xfbux2b8gg0qc8s

Mød Mazda MX-30 R-EV

Mazda MX-30 R-EV er fremstillet i Japan og kan dække dine daglige behov for fuldelektrisk kørsel med regelmæssig opladning. Når det er nødvendigt, såsom på længere køreture, eller når du ikke har tid til at lade op via elnettet, er benzinmotoren altid klar til at oplade batteriet og forlænge din elektriske oplevelse, hvilket gør den til den ultimative alt-i-én-løsning.

Op til 85 kilometers elektrisk rækkevidde

Med regelmæssig opladning dækker den fuldelektriske rækkevidde på 85 kilometer dit daglige kørselsbehov, mens wankelmotoren udvider den samlede rækkevidde helt op til 680 kilometer.

Mere end en kabine

De rene linjer og minimalistiske kurver i den fantastiske Mazda MX-30 indbyder dig til at åbne freestyle-dørene for at udforske vores dygtige håndværkeres arbejde inde i kabinen. Takket være disse dygtige kunsthåndværkere skaber de særligt udvalgte materialer og den rummelige kabine ideelle omgivelser, hvor man kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Priser og udstyr

Mazda MX-30 R-EV fås i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book prøvetur