Ny Eclipse Roed

Mød Eclipse Cross PHEV

Den nye Eclipse Cross PHEV har sikre og stabile køreegenskaber takket være et stift karrosseri, velafstemt affjedring, lavt tyngdepunkt og twin-elmotor til 4WD systemet S-AWC.

Rækkevidde

Eclipse Cross PHEV har et batteri, som gør det muligt at køre op til 45 km på ren el (WLTP) og i kombination med den 2,4 liters benzinmotor, leverer den en rækkevidde på ca. 600 kilometer. Derudover opsamler Eclipse Cross PHEV bevægelsesenergi via regenerativ bremsning, og dermed oplades batteriet ved både bremsning og kørsel ned ad bakke.

Interiør

Eclipse Cross har et instrumentbord, hvor instrumentpanelet er placeret horisontalt, for at gøre alle funktioner lettilgængelige for dig.

Instrumentbordets design sikrer, at alt er inden for rækkevidde, og at betjening af funktionerne kræver et minimum af bevægelse, så du kan have fokus på vejen.

 

Touchskærm

Smartphone Link Display Audio System (SDA) er en touch-skærm, som er kompatibel med din smartphone. SDA gør, at du kan bruge Android Auto* eller Apple CarPlay* til at integrere mobilen i bilens system. Så kan du bruge Spotify, Google Maps og alle dine andre apps. Du kan naturligvis også ringe, tage imod opkald og aflytte telefonsvareren hands free, så du kan have fuld fokus på vejen.

*Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Android Auto kræver en kompatibel Android telefon.

Komfort - også på bagsæderne

Passagerne på bagsædet kan nu også glæde sig over varme i sædet. Perfekt i vinterhalvåret.

Priser og udstyr

Mitsubishi Eclipse Cross fås i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur