Nissan Ariya 2021 1600 01 (1)

Mød Nissan ARIYA

Med en rækkevidde på op til 536 km er der intet, der holder dig tilbage. Valget mellem to batterier og to- eller firehjulstræk giver dig den rækkevidde, du vil have. Nissan ARIYA giver mulighed for hurtig opladning med op til 300 km på ca. 40 minutter. 

Design

ARIYA er et strålende billede på Nissans nye vision. En enkelt vandret linje erstatter uklare konturer. Nye, smalle LED-forlygter skinner i mørket, men forsvinder i dagslyset. Indvendigt giver det flade gulv en rummelig, stue-agtig fornemmelse, der byder alle velkommen.

Interiør

Nissan ARIYA er befriet for begrænsninger og designmulighederne har taget form

Priser og udstyr

Nissan ARIYA fås med forskellige batteristørrelser alt efter dit behov. Derudover kan du vælge mellem flere forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur