Juke8

Mød Nissan Juke

Uanset om du søger en benzin- eller en hybridmotor, tilbyder Juke dig en unik køre oplevelse, der er sjov at køre og reagerer hurtigt, samtidig med at brændstofforbruget begrænses.

Nu med hybridteknologi

Denne hybride drivlinje vælger automatisk den mest effektive energikilde, dvs. elmotor, benzinmotor eller en kombination af de to, for optimal ydeevne og effektivitet. Juke Hybrid kører overvejende på el ved bykørsel med hurtig reaktionsevne og glidende acceleration, og kabinen er støjsvag selv på travle gader.


Juke byder på en rummelig kabine med en masse komfortudstyr til både fører og passagerer. Og med Jukes ergonomiske sæder i et sportsdesign får alle en ekstra forbedret komfort. 


Med Nissan Juke har du mulighed for at koble din telefon på bilens infotainmentskærm - uanset om du har en iPhone eller Android telefon.

Priser og udstyr

Nissan Juke fås både med en traditionel benzinmotor og den nye hybridteknologi samt i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur