18TDIEULHD LEAF B12P039X V5 Pace200

Mød Nissan LEAF

Kør forbi hver eneste tankstation med et smil, brug mindre tid hos mekanikeren og mere tid på farten. Med Nissan LEAF kan du nu køre længere på en enkelt opladning og besparelserne bliver bare større og større. 

Nissan LEAF fås med en rækkevidde op til 385 km (WLTP).

5-stjerner i sikkerhedstest

I 2018 indførte Euro NCAP nye tests, der omfatter centrale sammenstødssituationer med biler, cyklister og fodgængere. Den nye Nissan LEAF opnåede en bedømmelse på 93 pct. for voksensikkerhed og 86 pct. for beskyttelse af børn. Med avancerede systemer til førerhjælp, kameraer og radarteknologi, der giver funktioner som genkendelse af fodgængere, er den nye Nissan LEAF indbegrebet af Nissans roste ProPILOT Assist-system. Med bedømmelsen med de maksimale fem stjerner fra Euro NCAP kan førere af den nye Nissan LEAF nyde en tryggere og mere selvsikker køreoplevelse.


Nissan LEAF er udstyret med de bedste intelligente køreteknologier, herunder e-pedal og ProPILOT Assist, som giver dig en køreoplevelse udover det sædvanlige. Den helt elektriske Nissan LEAF er det perfekte eksempel på Nissan Intelligent Mobility.


Med fire kameraer skabes et virtuelt 360-graders fugleperspektiv over din Nissan LEAF med mulighed for at vælge opdelte skærmbilleder med nærbilleder af fronten, bagenden og siden, som gør parkering på selv den mindste plads til en leg. Den fortæller dig endda, hvis der er objekter i bevægelse nær din bil.

Priser og udstyr

Nissan LEAF fås med forskellige batteristørrelser samt i forskellige farver og udstyrsvarianter.

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur