Nissan LEAF

Den 100% elektriske og helt nye Nissan LEAF, er en innovativ bil. Føl dig mere tryg, mere forbundet og oplev mere spændende kørsel i en elbil, som gør enkle ting fantastiske. Lave driftsomkostninger og nul udledning betyder, at elbilen Nissan LEAF er fornuftig både for din pengepung og planeten.

Book en prøvetur i en Nissan Leaf

Brug kontaktformularen her til at booke en prøvetur. Du kan vælge imellem vores Nissan afdelinger i: 

Karvil Biler - Middelfart

Damgårdvej 5
5500 Middelfart
E: middelfart@karvil.dk
T: 64 41 11 89

Til kørsel i byen

Med en rækkevidde på op til 270 km på hver opladning af bilens 40 kWhs-batteri klarer Nissan LEAF dine daglige køreture til skole og arbejde.

Til længere pendlerture

Med det nye 62 kWhs-batteri kan Nissan LEAF e+ tilbyde en rækkevidde på op til 385 km – fantastisk til længere pendlerture.

Nissan Leaf 2018 1600 06
Nissan Leaf 2018 1600 07
Nissan Leaf 2018 1600 26
Nissan Leaf 2018 1600 29

Hvorfor vælge elektrisk?

Med den nye Nissan LEAF resulterer de færre bevægelige dele i lave vedligeholdelsesomkostninger, nul udledning betyder begrænsede ejeromkostninger og 100 % elektrisk kørsel giver minimale driftsomkostninger.
Hvad holder dig tilbage?
MÆRK SPÆNDINGEN VED REN YDELSE

E-PEDAL

Accelerér, brems og stop helt op med bare én pedal. Ja! Den ukomplicerede e-pedal er alt, hvad du behøver i den nye Nissan LEAF. Den er enkel, sjov og giver dig også bedre kontrol.

FÅ EN HJÆLPENDE HÅND, NÅR DU HAR BRUG FOR DET

PROPILOT

ProPILOT, designet til flersporede motor- og landeveje, kan holde dig midt i vognbanen, mens den intelligente (adaptive) fartpilot holder afstanden til den forankørende bil. Med Traffic Jam Pilot kan den tilmed bremse og stoppe bilen ved trafikpropper eller køkørsel.

SE MERE OMKRING DIG

PROPILOT PARK

Lad ProPILOT Park klare parkeringen for dig. Uden hænder, uden fødder – bare læn dig tilbage og nyd oplevelsen. Med ProPILOT Park  bliver parkering en leg i den nye Nissan LEAF.