22TDIEULHD XT 014 A & B Pace101

Mød Nissan X-TRAIL

Træd ind i en rummelig verden af kvalitet, komfort og praktik. Saml børnene, og sig farvel til skænderier over det bedste sæde: Denne elektrificerede SUV med fem-syv sæder har plads til alle. I den helt nye Nissan X-TRAIL kan det være familievenligt at udforske nyt terræn.

Banebrydende e-POWER teknologi

I den helt nye Nissan X-TRAIL forenes to avancerede, unikke teknologier, som leverer en mere støjsvag og brændstoføkonomisk kørsel, sammenlignet med en traditionel benzinmotor [1][2]. Med et batteri, der oplades af en benzinmotor, er der ikke behov for hverken AC eller DC opladning. Findes også med Nissan e-4ORCE-teknologi med firhjulstræk, som sikrer en endnu mere kontrolleret og stabil kørsel.


Kabinen er bygget for og omkring dig med alt fra ergonomiske sæder, der er designet til komfort på lange afstande, til modulopbygget bagagerum. 


Vælg din visning med en større skærm inde i bilen, hvor du kan forbinde til din yndlingsmusik og -apps såvel som forbedrede kort og live-trafikinformation.

Priser og udstyr

Nissan X-TRAIL fås med en traditionel benzinmotor og den nye e-POWER teknologi samt i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur