Skærmbillede 2023 10 13 102836.Jpg

Mød Astra

Design, kvalitet og ingeniørkunst når det er bedst kendetegner den rummelige familiebil, der gennem tiden har opnået en utrolig popularitet. Sæt dig godt til rette og nyd den nyeste generation af Opels digitale Pure Panel instrumentering med brede, intuitive skærme.

Opel Astra fås både som benzin- og Plug-in Hybridbil

Elektrificeret

I hjertet af Opel Astra plug-in hybrids innovative drivlinje findes et 12,4 kW højspændingsbatteri med 84 vandkølede celler. Dette energieffektive letvægtsbatteri driver elmotoren, når der køres i plug-in hybrid-funktion eller på ren el. Det kompakte batteri er perfekt integreret i drivlinjen og giver Astra plug-in hybrid et lavt tyngdepunkt, som bidrager til dens fantastiske køreegenskaber.

Opel Astra Plug-in Hybrid giver en rækkevidde på op til 68 kilometer på ren el (WLTP).

Interiør

Den nye Astra Plug-in Hybrid kan forsynes med sædevarme i for- og bagsæder, el-opvarmet forrude og el-opvarmet rat. Derudover er der også mulighed for at få et panoramasoltag, som, udover at give en masse lys, også giver frisk luft i kabinen. 

 

Priser og udstyr

Opel Astra fås både som benzin- og Plug-in Hybridbil og i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Book en prøvetur