Skærmbillede 2023 10 13 131958.Jpg

Mød Grandland

Grandland forener høj SUV-komfort, power og strømlinet design - uanset om du ønsker en Grandland i benzin eller Plug-in Hybrid udgaven.

Det er helt enkelt at køre Plug-in Hybrid, som kan oplades både ude og hjemme. Samtidig er du sikret en god brændstoføkonomi med mulighed for flere køreindstillinger, som er tilpasset forskellige køreforhold.

Også som Plug-in Hybrid

Den innovative teknologi i den nye Grandland Plug-in Hybrid betyder, at du kan køre 100% elektrisk. Også over længere afstande. Med daglig opladning får du det bedste ud af plug-in hybrid-teknologien. 

Grandland Plug-in Hybrid har en elektrisk rækkevidde på op til 67 kilometer (WLTP).


Interiør

Trætte børn, den daglige pendling, myldretid, køreferier, en våd hund... Grandland sørger for, at du er komfortabel i alle situaioner.


Komfort

De ergonomiske, aktive sæder med AGR-certificering (Center for fremme af rygsundhed) er helt perfekte til lange køreture. Lædersæderne har både varme og ventilation og er multi-justerbare, hvilket sikrer en afslappet siddestilling.

Option eller tilgængelig på højere udstyrsniveauer.

  

Priser og udstyr

Opel Crandland fås både som benzin- og Plug-in Hybridbil samt i forskellige farver og udstyrsvarianter. 

Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur