Ioniq 5 6 Paa Lager Topbanner (1)

Spar kr. 10.000 - 55.000,-

Gør en ekstra god handel på Hyundai IONIQ 5 & 6, som lige nu er skruet i bund. 

Kun hos Karvil Group

Gør mere end en god handel hos Karvil Group. Vi har et bredt udvalg af nye-, demo- og brugte Hyundai IONIQ 5 & 6 i forskellige farver og udstyrsvarianter til omgående levering. Udover markedets bedste garanti får du lige nu en ekstra skarp pris og en lav grøn rente, når du finansierer din IONIQ hos os.


Årets bil i verden 2022 - IONIQ 5

IONIQ 5 er en banebrydende elbil. Den kan lade batteriet op til 80% på bare 18 minutter. Læg dertil en lang rækkevidde. Samtidig er den rummelig som få og ladet med udstyr og et utal af innovative features, der gør det både mere sikkert og underholdende at komme afsted i hverdagen. Og med et futuristisk design og et imponerende niveau af banebrydende teknologier er IONIQ 5 som skabt til at tage dig skridtet videre.


Årets bil i verden 2023 - IONIQ 6

IONIQ 6 er en elektrisk sedan, som med sit aerodynamiske design opnår en rækkevidde på helt op til 614 km. Med sit innovative 800V batterisystem, kan det store 77,4 kWt batteri lade 351 km på ned til 15 min. i en lynlader. Det er ikke for sjov, at den er udnævnt som Årets Bil i Verden 2023.


Tryghedsaftale til din fordel

Med en tryghedsaftale hos Karvil får du tryghed i bilbudgettet. Vi overtager ansvaret for at din bil serviceres efter producenternes forskrifter og udfører alle de planlagte service eftersyn og giver dig udvidet tryghed, også efter garantiudløb.

Vi hjælper dig med en ladeløsning

Hos Karvil Group ønsker vi at gøre processen for et bilkøb så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Clever, flere ladeløsninger til dig og din Plug-in Hybrid bil eller elbil.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en prøvetur