Hyundai privatleasing er tilbage

14 januar 2022

Hyundai er tilbage med stærke tilbud på privatleasing

Efter en midlertidig pause som følge af de nye afgiftsændringer er det igen muligt at privatlease hele Hyundais modelprogram. Dette gælder lige fra den rummelige i10, til den nye BAYON eller Årets Bil i 2022 - den populære elbil IONIQ 5. Disse og mange andre kan prøvekøres hos Karvil Biler i Svendborg, Fredericia og Odense SV.

Fleksible løsninger

Hyundais privatleasingprogram er fleksibelt opbygget, så man efter behov kan vælge mellem en lav månedlig ydelse og en lidt højere udbetaling eller en lav udbetaling og lidt højere månedlig ydelse på de fleste af modellerne. Fleksibilitet er et vigtigt parameter i danskernes hverdag, og derfor er det også et afgørende hensyn for Hyundai. Børnefamilier, pensionister, singler og par kan have forskellige økonomiske overvejelser, og derfor vil Hyundai gerne sikre kunderne flere forskellige løsninger.

Stort privatleasingprogram

Det er en stor beslutning at købe ny bil, og økonomien kan være svær at gennemskue. Derfor får flere og flere øjnene op for fordelene ved privatleasing, hvor man ved præcis, hvad bilen koster hver måned, og nu er Hyundai klar med et omfattende modelprogram på privatleasing til ganske favorable priser.

Blandt andet kan man privatlease den populære Hyundai i10 fra blot 1.995 kr. om måneden med kun 5.995 kr. i udbetaling. Ionig 5, der med sin rummelighed, flotte design og lynhurtige opladning er kåret som Årets Bil i Danmark, kan privatleases for blot 3.995 kr. om måneden med 9.995 kr. i udbetaling eller 3.295 kr. om måneden og en udbetaling på 29.995 kr.

Vil man gerne sidde højere, får man med Hyundai Tucson rigtig meget bil for pengene. Meget udstyr, anseelig motorkraft og overdådige pladsforhold. Den månedlig ydelse starter fra 3.995 kr. om måneden med en udbetaling på 14.995 kr. Santa Fe, som er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer,
starter fra 6.295 kr. om måneden med en udbetaling på 29.995 kr., og det er vel at mærke den veludstyrede plug-in hybrid.

De nævnte priser tager udgangspunkt i en leasingperiode på 36 mdr. med 15.000 km/årligt.

Oplev hele modelprogrammet hos Karvil Biler.

Book en prøvetur